Έλεγχος Διαθεσιμότητας

Ειδικές Προσφορές

Δείτε τις προσφορές μας.

Ο καιρός σήμερα

- °C  no forecast

Διακοπές στο Ρέθυμνο

Το ξενοδοχείο Νεφέλη βρίσκεται στην πανέμορφη περιοχή του Πλατανιά, 5 χλμ. ανατολικά του Ρεθύμνου, όπου σχεδόν τα πάντα είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο.

Βρίσκεται σχεδόν στη μέση του νησιού, έτσι επιτρέπει στους επισκέπτες να επισκεφτούν όλες τις ομορφιές της Κρήτης. Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δημόσιες συγκοινωνίες ακριβώς στο κατώφλι του ξενοδοχείου. Η όμορφα οργανωμένη παραλία βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από το ξενοδοχείο.

Από τα πιο μοντέρνα ξενοδοχεία στον Πλατανιά Ρεθύμνου, το ξενοδοχείο Νεφέλη βρίσκεται περίπου σε απόσταση 1 ώρας με το αυτοκίνητο από τα δύο αεροδρόμια της Κρήτης, το διεθνές αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» (περίπου 70 χλμ.) και το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου, «Νίκος Καζαντζάκης» (περίπου 80 χλμ.).

Πώς θα φτάσετε

Από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου (80 χλμ.) οδηγήστε προς τα δυτικά στην εθνική οδό προς Ρέθυμνο. Βγείτε στην έξοδο για το Αρκάδι-Πλατανιάς (περίπου 5 χιλιόμετρα πριν από το Ρέθυμνο).

Από το Αεροδρόμιο Χανίων (70 χλμ.) οδηγήστε προς τα ανατολικά στην εθνική οδό προς Ρέθυμνο.Περίπου 5 χλμ. μετά το Ρέθυμνο βγείτε στην έξοδο προς Αρκάδι-Πλατανιάς.

Κάνετε την κράτησή σας στο ξενοδοχείο μας και σίγουρα οι διακοπές στο Ρέθυμνο θα σάς μείνουν αξέχαστες!!

Nefeli Hotel, Crete
Nefeli Hotel, Crete